Orgel och saxofon - en konsert som berör


För fjärde sommaren i rad erbjuder vi nu vår fantastiska konsert. Gamla kära psalmer blandas med nyare musik och fria improvisationer.
 
Även i år med möjlighet till ett större program med sångerskan Elin Jauring. 

Våra konserter under 2011, 2012 och 2013 har varit mycket uppskattade och mycket välbesökta. Därför ger vi möjligheten ytterligare ett år för er att boka in oss. 
Vi har också ett program med en sångerska - Elin Jauring - som kan väljas till! Lyssna på henne!David Ehrlin, saxofon,  jobbar på Kulturskolan i Strängnäs som saxofon, klarinett, ensemble och teorilärare. Parallellt med detta är han också träblåslärare på Åsa folkhögskola. Han är ofta ute och spelar i olika ensembler. 

 

 Hanna Drakengren, orgel, är organist i Arbogabygdens församling. Hon spelar ofta och gärna orgel, bland annat på församlingens lunchorgelstunder. Repertoaren sträcker sig från gammal musik, via klassisk orgelrepertoar och egna improvisationer.

Elin Jauring är en etablerad sångerska i Arboga med omnejd. Hon sjunger både klassiskt, folkmusik, jazz och visor.  Till vardags jobbar hon som högstadielärare i Arboga kommun. 
I denna konsert bjuder Hanna och David på en blandning av klassiska stycken och några mer jazziga låtar. Bach, svängig gospel och fria improvisationer. Allt kan hända.  
I konserten med Elin bjuder vi på klassiska sånger i nya versioner som en extra välsmakande krydda!

Pris per person 2200:- + soc avg och eventuell resa. 


Är du intresserad av att boka en konsert inför sommaren 2014?

Skicka ett mail till  Hanna@Drakengren.com


Provlyssna gärna här!


Comments